ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Άδραξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται και γίνε εσύ το μέλλον! Αν είσαι 18-30 χρονών και επιθυμείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να αποκτήσεις μοναδικές εμπειρίες, να κάνεις νέους φίλους από όλο τον κόσμο, να βελτιώσεις τις πρακτικές σου γνώσεις και τις δεξιότητές σου, τότε, η Fotoessa σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις παραπάνω δυνατότητες!
Αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο contact@fotoessa.gr Ζήσε κι εσύ μια πολυδιάστατη, ανεπανάληπτη, εθελοντική εμπειρία!

Η ομάδα της Φωτόεσσας νιώθει ευγνώμων για τη συμβολή των εθελοντών της σε κάθε της προσπάθεια και δραστηριότητα! Η στήριξή τους είναι σημαντική και πολύπλευρη. Ενδεικτικά θα θέλαμε να αναφέρουμε: την κυρία  Δώρα Μουζακιάρη, μία πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα και συνταξιούχο νηπιαγωγό που στη διάρκεια διεξαγωγής στη χώρα μας του προγράμματος Erasmus+ AGORA δημιούργησε για τους συμμετέχοντές μας σπιτικές χορτοφαγικές πίτες, αλλά και κρεμαστές βαμβακερές θήκες για να μεταφέρουν τα τιμαλφή και τις ταυτότητές τους κάτω από τα ρούχα τους με ασφάλεια!

   

Η Ιουλίττα Σουρέλη είναι βοηθός προβολής των προγραμμάτων μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και φωτογράφος μας, καθώς και φιλόξενη συνοδός στους προσκεκλημένους μας συμμετέχοντες. Μας έχει ήδη υποστηρίξει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης εκπαιδευτών του IPOW και του προγράμματος Erasmus+ AGORA.